Perch Academy

Perch academy
På höstlovet varje år bjuder Sportfiskeboden  in till Perch Academy - ett koncept som Micke Boettge startade för ett antal år sedan.
Micke har genom åren kört Perch Academy - Fiskeskola efter abborre på kvällsguidningar under sommarhalvåret anpassat för alla, såväl barn som vuxna.
Under höstlovet 2022 drog Sportfiskeboden och Micke Boettge Sportfiskeguide ihop 5 st guider och guidebåtar där 20 st barn fick chansen att hänga med etablerade guider en dag utan vuxna anhöriga där de fick lära sig tekniker och metoder för att fiska abborre och inte minst - träffa andra fiskeintresserade barn!.
Efterfrågan var så stor att vi fick köra 2 dagar med 20 barn per dag. Alltså totalt 40 st barn i åldrarna 10-15 år.
Tekniker & Metoder
Barnen får chansen att lära sig olika metoder, tekniker, beten mm för att lura abborrarna och göra detta med professionella guider och tillsammans med jämnåriga andra barn.
Tex. Jiggfiske, Dropshot, Crankbaitfiske, Twitch & Jerk, Vibrationsbeten, Tailspinnare, Nedfiske mm.
Perch Academy 2023
Tisdagen 31/10 och onsdagen 1/11 under Vecka 44 på höstlovet så kör vi igen!
Vi har samlat ihop 5 st professionella guider som tar med sig barnen ut i norra skärgården.
Anmälan: Man anmäler sitt barn via sms till Micke Boettge 0708436567 för plats en av dagarna i båtarna. Fullständig anmälan - när anmälningsavgiften 1350:-/barn är betald.
Obs! Avgiften är bindande - dvs. likt en konsertbiljett så har man en biljett och blir man sjuk så blir man sjuk. (Sorry!) Detta för att guiderna ställer upp för barn och ungdom till reducerat pris dessa dagar. 
Nedan kan du se hur det har gått tidigare: