Rull-trim och Rull-service

Sportfiskeboden har idag byggt upp en professionell serviceverkstad för i första hand Svensk-tillverkade Ambassadeur-rullar!

Med vårt UT Trim installerat blir din rulle ett instrument i absolut världsklass som överträffar den ursprungliga rullens prestanda i alla avseenden när det gäller kastkänsla och kastlängd, förmåga att hantera lätta svår-kastade beten, besvärliga vindförhållanden och undvikande av trassel.

  

Rull-service

När vi servar din Ambassadeur så optimerar vi prestandan och egenskaperna i din rulle.

- Gången blir bättre!
- Rullen kastar både säkrare och i de allra flesta fall längre!
- Broms och mekaniska funktioner blir optimerade!

Priser:
- Klassisk Svensktillverkad Ambassadeur - 400:- 
- Lågprofilare el motsvarande - 500:- 

Vi använder oss av marknadens bästa smörjmedel med rätt mängd fett/olja på rätt ställe för att optimera rullens funktioner!

Se fílmen: "Välj rätt smörjmedel!"

 

En service från oss innebär fullständig rengöring samt optimal upp-smörjning av rullen (så bra det går!)

         

 Obs! Vi servar i första hand Svensktillverkade Ambassadeurer men också ABU:s lågprofilare samt även en del andra multirullar på marknaden.

Kontakta oss innan om du vill ha hjälp med din multi-rulle!

Hanteringstid

Vi har som regel alla nödvändiga reservdelar till modernare Svensk-tillverkade Ambassadeur-rullar i lager och kan i de allra flesta fall hjälpa dig på stört.

Hanteringstiden hos oss är oftast 1-2 dagar men kan gå upp till en vecka vid högsäsong på sommaren.


Du kan antingen lämna in dina Ambassadeurer till oss eller skicka dem hit så servar/trimmar/lagar vi dina rullar på allra bästa sätt!


Gå gärna in under "Ambassadeur-shopen" och kolla läget! Här hittar du olika trim-satser, trim-tillbehör och andra custom-prylar till din Ambassadeur.

Välkommen! 

Obs! Glöm inte att när du handlar din Ambassadeur av oss så har du alltid bästa service och hjälp av professionell personal i Sportfiskeboden.


Ring eller maila oss så berättar vi mer!

08-756 60 88

sportfiskebodenitaby@gmail.com